• Obnovljeno
Pupcy 3 pakovanje anti plavog svjetlosnog zaslona Zaštitni film, kompatibilan s Olympus Digital SLR kamerom E-510 TPU zaštitnici (ne kaljeni zaštitnici stakla)

Pupcy 3 pakovanje anti plavog svjetlosnog zaslona Zaštitni film, kompatibilan s Olympus Digital SLR kamerom E-510 TPU zaštitnici (ne

KM 0.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Budite pažljivi da je zaštitnik zaslona fleksibilan plastični film, a ne kaljeno staklo. Filter protiv plavog svetlosti može se smanjiti najpoštosno plavo svetlo.Redece Eyestrain, glavobolju i efikasno sprečavaju miopiju. Tvrdoća 4h može se učinkovito otkopati dnevnim ogrebotinama. Svojstva samo-izlječenja omogućuju filmu da se oporavi od manjih ogrebotina i održati vaš ekran potpuno nov. Besplatan mjehurić bez prašine, jednokratni super lako ugradnju. Suha obrišite. Suha obrišite. Detalji o proizvodu : 1. Štiti vaš uređaj od tvrde tvrdoće, abrazije, ogrebotina, oštećenja poput pada i sudara. 2. Korištenje silikonskog ljepila koje se lako spušta, bez vazdušna obrada eliminira mjehuriće zraka, a adsorpcija se prirodno nastavlja. 3. Površina ima replentan premaz otporan na otisak prsta, tako da ga možete brzo obrisati sa laganim obrisom. 4. Ne utječe na tanko, meko osjećanje na dodir, pogon i osjetljivost na dodir. 5. Samo-izlečenje kaput s odličnom popravkom i lijepljivosti. Ima odlična svojstva za samo-izlječenje, otporna je na minutne ogrebotine na površini, ako je ogrebotina na određenu dubinu. Važno je potrebna pažnja : ① Ne dirajte ljepljivu površinu ili ih dodiruju druge stvari. Ako ima prašine, koristite apsorber za prašinu da biste uklonili prašinu prije instalacije .② O ugradnji, jer je to vrlo tanak TPU film, rastrgani dijelovi mogu dobiti prašinu, istrebljenje prstiju itd. Molimo vas da budete sigurni Obratite pažnju na ako je film prašnjav ili ne, ako postoji, koristite apsorber za prašinu za uklanjanje prašine prije ugradnje.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru