• Obnovljeno
M12-1,75 x 120mm vijak za vijke glave glave, nehrđajući čelik 18-8 Djelomično navojni, grubi navoj, veličina navoja: M12, Dužina vijaka: 120mm

M12-1,75 x 120mm vijak za vijke glave glave, nehrđajući čelik 18-8 Djelomično navojni, grubi navoj, veličina navoja: M12, Dužina vijaka:

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Prečnik - nagib navoja : M12 - 1,75 / dužina ispod glave : 120mm. Grubi navoj / djelomično navojni. 18-8 Vijčani vijke od nehrđajućeg čelika nude zaštitu od vremenskih i korozivnih okruženja. Otporan na hrđu u svježim vodovodima, za okruženje sa slanom vodom pomoću verzije od nehrđajućeg čelika 316. Zove se vijcima HEX kape ili vijke HEX kapica. Prečnik - nagib navoja : M12 - 1,75 / dužina ispod glave : 120mm. Grubi navoj / djelomično navojni. 18-8 Vijčani vijke od nehrđajućeg čelika nude zaštitu od vremenskih i korozivnih okruženja. Otporan na hrđu u svježim vodovodima, za okruženje sa slanom vodom pomoću verzije od nehrđajućeg čelika 316. Zove se vijcima HEX kape ili vijke HEX kapica. Vijke HEX-a često se nazivaju HEX vijcima, mada je glavna razlika da vijci za šesterokutne kapice sadrže lice pod glavom i preklopnom tačkom, a šesterokutni vijak nema licu za perilicu ili nateze za perilicu. Vijak za glavu šesterokutni glava je šesterostrani vijak sa ukrašenom šesterokutnom glavom i perilicom na površini ležaja. Ove vijke od nehrđajućeg čelika susreću se sa specifičnim tolerancijama kako je opisano pod ASME B18.2.1-1996. Vijci HEX kapica obično se koriste u OEM aplikacijama gdje su potrebne precizne tolerancije. Šesterokuška glava dizajnirana za vožnju ključem ili utičnicom. Zove se vijcima HEX kape ili vijke HEX kapica. 18-8 vijke od nehrđajućeg čelika HEX-a nude zaštitu od vremenskih i korozivnih okruženja, otporni na hrđu u svježim vodovodima. Za u okruženju sa slanom vodom koristite verziju od nehrđajućeg čelika od 316.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru