• Obnovljeno
Ylyajy 10pcs Kuhinja 360 Rotaciona kuka Zidna posuda bez kuhara za pohranu Organizator Organizator nosača kašike

Ylyajy 10pcs Kuhinja 360 Rotaciona kuka Zidna posuda bez kuhara za pohranu Organizator Organizator nosača kašike

KM 79.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Nova šesterokutna rotirajuća kuka za 360 stupnjeva dolazi sa zakrkom i može se instalirati bez bušenja. Dizajn je jednostavan, elegantan, svestran i nosivost. Nakon skladištenja u kuhinji, izgledat će potpuno novo. Može se slobodno zakretati u 360 stepeni, što je zgodno za razlikovanje predmeta i vrlo je zgodan za nošenje. Snažan kapacitet bez prašine, mogući teške predmete u vlažnom okruženju, stabilnom i ne padaju. Pogodno za mnoge scene, pogodne za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, iza vrata itd. Nova šesterokutna rotirajuća kuka sa šest vilica dolazi sa zakrkom i može se instalirati bez bušenja. Dizajn je jednostavan, elegantan, svestran, svestran, svestran, svestran, i nosivost. Nakon pohrane u kuhinji, on će izgledati potpuno novo. Može se slobodno rotirati u 360 stepeni, što je zgodno za razlikovanje predmeta i vrlo je prikladan za prevoz. Objekti u vlažnom okruženju, stabilnoj i ne padaju. Pogodno za mnoge scene, pogodne za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, iza vrata, etc.abs Materijal je čvrst i izdržljiv, a zakrpljivi, a zakrpljivi, a zakrpljivi, a zakrpljuje se neprimjetno, što je čvrsto i čvrsto. Specifikacija : veličina : kao što je prikazano : crno, bijele boje : ABSpakci : 10 * Kuka UPNOTE : Pronađite i ravni zid i obrišite ga čistim, a zatim primijenite kuku nakon 24 sata i koristite kuku na Objesite objekt nakon dana. Dnevni kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti!.

Karakteristike prijedloga

Size:
as shown
Color:
black, white
Material:
ABS
Package Included:
10*HOOK UP:
Notes:
Installation process:
Find a and flat wall and wipe it clean, then apply the patch, then connect the hook after 24 hours, and use the hook to hang the object after a day.
Dear buyer, due to lighting effect, monitors brightness, manual measurement, etc., there could be some slight differences in the color and size between the photo and the actual item. Sincerely hope that you can understand! Thank you! :

Kupci po svom izboru