• Obnovljeno
Alogična aktivna površinska olovka, 4096 nivoa pritiska, magnetski privitak, precizni dizajn, vrhunska kvaliteta izrade, kompatibilna sa Microsoft površinskim uređajima.

Alogična aktivna površinska olovka, 4096 nivoa pritiska, magnetski privitak, precizni dizajn, vrhunska kvaliteta izrade, kompatibilna

KM 20.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Precizan dizajn - aktivna površinska olovka ima 1,5 mm vrha i dizajniran je sa osjetljivošću iz 4096 pritiska za najviši nivo kontrole koji mišev ne može pružiti. Magnetni prilog - stylus se može magnetski pričvrstiti na stranu vašeg površinskog uređaja zadovoljavajućim magnetizmom. Preporučljivo je uvijek držati svoj Stylus priključen sa površinskim uređajem kada se ne koristi jer će to zaštititi od oštećenja i zamijenjenih. Premium gradi kvalitet - da garantuje duži životni vijek iz svakodnevnog habanja, površinski olovka iz alogije izrađen je od visokokvalitetnih materijala. Kompatibilnost - aktivna površina Stylus olovka posebno je dizajnirana sa površinskim uređajima, kompatibilan je s uređajima poput površine 1/2, površinski pro x / 7/6/5/4, površinski laptop 1/2/3, površinski Rezervirajte 1/2/3, površinski studio 1/2 i još mnogo toga. Alogna jamstvena garancija i podrška : Aloška jamstvo uključuje dvogodišnju garanciju i zagarantiran je brz odgovor na pitanja proizvoda koji su nam poslali kupca na našem računu prodavača.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru