• Obnovljeno
OHAHALICO 12 kom pregrada za ormare za ormare, 12 sklopivih razdjelnika za ladice, Organizator ispod kreveta, razdjelnici za ormare, kutija za odlaganje odjeće,čarapa, kravate.

OHAHALICO 12 kom pregrada za ormare za ormare, 12 sklopivih razdjelnika za ladice, Organizator ispod kreveta, razdjelnici za ormare,

KM 11.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

?【Paket vrijednosti】 : sklopivi set organizatora od 12 komada (6 srednjih i 6 velikih), svaki sa unutrašnjim razdjelnicima kutija, pomaže da vaši predmeti budu uredno sadržani, sortirani i organizirani radi praktičnosti. ?【Visokokvalitetni i izdržljivi】 : napravljen od tkanine za odlično izdržljivo i lako čišćenje. ?【Veličina ekrana】 : 6 velikih kvadrata 12" Š x 12" D x 4,25" V, 3 srednja pravougaonika 12" Š x 6" D x 4,25" V, 3 srednja kvadrata 11" x 5,5"x 4,25". ?【Rešenje za skladištenje】 : uredno Čuvajte i klasificirajte svoje kravate, čarape i alate za šminkanje. ?【Dizajn za uštedu prostora】 : ova kutija od 12 paketa može se saviti ravno kako bi se uštedio prostor kada se ne koristi, jednostavno otvorite patentni zatvarač i preklopite ravno za spremanje kada se koristi. Napravite posebno mjesto za svoje delikate. Održava vaše donje rublje, čarape, dodatke i male lične predmete urednim i organiziranim. Jednostavno otvorite sklopive kante i postavite gdje god vam je potrebna dodatna ostava, a zatim rasporedite sve svoje male predmete unutar podijeljenih odjeljaka.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru