• Obnovljeno
Yomotree CAT plišane igračke za životinje, plišana igračka pokrivač, simpatične punjene životinje, kawaii plišane igračke, plišani jastuci za mačke.

Yomotree CAT plišane igračke za životinje, plišana igračka pokrivač, simpatične punjene životinje, kawaii plišane igračke, plišani

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Jedinstvena karakteristika ove plišane igračke za mačke je da u mačiću postoji pokrivač. Može se koristiti i na različitim mjestima, poput kauča, kreveta ili putovanja automobilom. Dječja omiljena : savršen poklon; Bez obzira na to koliko su stara djeca, sviđa im se ova punjena igračka zato što izgleda tako slatko. Možete spavati sa svojim djetetom, čitati zajedno i igrati se zajedno. Napravite svoj dom boljim. Kvalitetan dodir : Slatka plišana mače izrađena je od najboljeg poliestera. Materijal za punjenje PP pamuka čini ga vrlo elastičnom, pahuljicom i ne deformiran, a dodir je vrlo osjetljiv. Dekoracija spavaće sobe : Može se koristiti za kauč, krevet, spavaću sobu, automobil. Može se koristiti u uredu ili gledati televiziju da doda toplinu do kuće. Dodajte sreću djeci. Yomotree je brend specijaliziran za proizvodnju slatkih plišanih igračaka. Naš dizajn nikada neće izaći iz stila. To je vrlo simpatičan ružičasti medvjed koji vas može dugo pratiti. Ako i dalje odaberete poklone za svoju voljenu osobu, možete kliknuti na moj brend za ulazak u našu trgovinu markom, a možete kupiti igračke za svoju voljenu osobu. Možete ga staviti na sofu i pustiti mačku čekati da se vaš prijatelj / ljubav vrati kući svaki dan. Pratite svoju djecu da čitaju, gledaju TV i spavaju. Igračka koju svako dijete sanja. Dječja omiljena : savršen poklon; Bez obzira na to koliko su staraca, svi poput ove plišane igračke, jer izgleda tako slatko. Možete spavati sa svojim djetetom, spavati zajedno i pročitati knjigu zajedno. Učinite svoj dom ljepšim. PP materijal za punjenje. Slatka smajlija. Pokrivač se osjeća vrlo osjetljivo. Zadnji patentni zatvarač može izvaditi pokrivač. Veličina; Kitten plišana igračka dugačka je 19 inča, širine 10 inča, a visok 10 inča. Veličina je dovoljno velika da se zagrli. Dužina pokrivača je 66 inča, a širina je 38 inča. Materijal; Površinski materijal je poliester, materijal za punjenje je PP pamuk, a ruka se osjeća dobro, meko i pahuljasto. Pakovanje; Pakovanje kitty plišane igračke je vakuumsko komprimirano, a može se vratiti u prvobitno stanje za oko 5 minuta nakon otvaranja. Pranje; Može se koristiti perilica rublja, ali preporučujem pranje ruku. Yomotree je brend specijaliziran za proizvodnju slatkih plišanih igračaka. Naš dizajn nikada neće izaći iz stila. Ova mačka plišana igračka je vrlo slatka i može dugo ostati s vama. Ako i dalje odaberete poklone za svoju voljenu osobu, možete kliknuti na moj brend za ulazak u našu marku i kupite igračke za svoju voljenu osobu.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru