• Obnovljeno
Akvaelfo Slatka anime patka ploča, keramička ruka zastakljena, savršena za desertte, salate, voće, odresci, tjesteninu, porculansko ploča za doručak, najbolji poklon 8.2in.

Akvaelfo Slatka anime patka ploča, keramička ruka zastakljena, savršena za desertte, salate, voće, odresci, tjesteninu, porculansko

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

【Smiješni dizajn】 Slatka oblika patke s velikim naplatkom bogata je i raznolika, lijepa i praktična na trpezarijskom stolu, ove slatke i zanimljive ploče mogu dodati vitalnost na vaše dnevne obroke. 【Upotreba proizvoda】 Savršena za tost, grickalice, deserti, salate, voće, pudinge, odresci, tjesteninu i još mnogo toga!. 【Proces sigurnosti】 Usvojite zdravo ručno oslikano plovilo podloge CAI za izoliranje hrane i pigmentnog sloja, tako da možete uživati ​​u hrani s više mira bez brige o svom zdravlju. 【Premium materijal】 Keramički materijal sa visokim temperaturama je gust i termički izoliran za rukovanje sigurnošću za upotrebu u mikrovalnim pećnicama, pećnicama i perilicama posuđa. 【Najbolji poklon】 Odličan poklon za one koji vole kuhati. Više različita pribora za pribor istog dizajna. Napravite svoju hranu izgled ukus i učinite vas sretnim svakim danom. Savršen poklon za vaše najbolje prijatelje, porodicu, nastavnike, kolege i još mnogo toga. 【Smiješni dizajn】 Slatka oblika patke s velikim naplatkom bogata je i raznolika, lijepa i praktična na trpezarijskom stolu, ove slatke i zanimljive ploče mogu dodati vitalnost na vaše dnevne obroke. 【Upotreba proizvoda】 Savršena za tost, grickalice, deserti, salate, voće, pudinge, odresci, tjesteninu i još mnogo toga!. 【Proces sigurnosti】 Usvojite zdravo ručno oslikano plovilo podloge CAI za izoliranje hrane i pigmentnog sloja, tako da možete uživati ​​u hrani s više mira bez brige o svom zdravlju. 【Premium materijal】 Keramički materijal sa visokim temperaturama je gust i termički izoliran za rukovanje sigurnošću za upotrebu u mikrovalnim pećnicama, pećnicama i perilicama posuđa. 【Najbolji poklon】 Odličan poklon za one koji vole kuhati. Više različita pribora za pribor istog dizajna. Napravite svoju hranu izgled ukus i učinite vas sretnim svakim danom. Savršen poklon za vaše najbolje prijatelje, porodicu, nastavnike, kolege i još mnogo toga.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru