• Obnovljeno
Tatago izuzetno velika prostirka za jogu za muškarce i žene{84 x30} mješavina prirodne gume duga i široka prostirka za jogu, XL prostirka za vježbanje, prostirka za igru ili vruće prostirke za jogu za kućni trening & teretana-predivna velika prostirka za vježbanje i za djecu!

Tatago izuzetno velika prostirka za jogu za muškarce i žene{84 x30} mješavina prirodne gume duga i široka prostirka za jogu, XL prostirka

KM 2.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Pripremite se za podizanje svoju praksu sa našim XL yoga mat, izrađen sa jedinstvenim mješavina TPE i prirodne gume. Gornji sloj TPE nudi jastuk, neklizajuću površinu za optimalni komfor, dok donji sloj od prirodne gume osigurava stabilnu osnovu i za najizazovnije poze. Otkrijte prostirku za jogu koja neprimetno integriše najbolje kvalitete oba materijala, što rezultira iskustvom u praksi koja mijenja igru. Dimenzija impresivnih 84 x 30 inča, ova izuzetno velika prostirka za jogu nudi dovoljno prostora za rastezanje i vježbanje bez osjećaja ograničenja ili ograničenja. Tatago izuzetno dugo, široko dno prostirke od prirodne gume daje vam jastuk i neklizajuću prostirku za trening. TPE gornji sloj apsorbira vlagu ova velika prostirka za jogu za muškarce naša izuzetno široka veličina prostirke za jogu omogućava učenicima vašeg djeteta da vježbaju na prostirci s vama ili se može koristiti kao savršena podloga od prirodne gume za djecu. Prostirka za jogu izuzetno debela široka i duga napravljena sa TPE prirodnom gumenom prostirkom za zemlju daje vam jastuk i prostirku za Neklizanje. TPE gornji sloj apsorbira vlagu ova velika prostirka za jogu za muškarce naša izuzetno široka veličina prostirke za jogu omogućava učenicima vašeg djeteta da vježbaju na prostirci s vama ili se može koristiti kao savršena podloga od prirodne gume za djecu. Prostirka za jogu izuzetno debela široka i duga napravljena sa TPE i gumom pogodnom za zemlju. Profesionalni dizajn : Ova prostirka za vježbe izdržat će do habanja. Njegova ne-suza, otporan na klizanje i izrađen od strane profesionalnih jogis da traje cijeli život. Najbolja prostirka za sprave za vježbanje i predivna prostirka za jogu na otvorenom. Najbolja prostirka za jogu!. Duga i široka površina prostirke za jogu čini savršenu toplu prostirku za jogu, prostirku za rastezanje ili prostirku za decu. Dizajnirali smo ovu prostirku za jogu debelu : tatago prostirke za jogu guste guste podloge pružit će vašim zglobovima udobnost i podršku, ali ne previše poput mnogih spužvastih prostirki koje nisu bezbedne. Da bi vaša prostirka za jogu bila u vrhunskom stanju, obrišite je nakon svake upotrebe vlažnom krpom ili upotrijebite nježno sredstvo za čišćenje prostirke. Izbjegavajte korištenje jakih hemikalija ili abrazivnih materijala koji bi mogli oštetiti površinu. Pustite prostirku da se osuši na vazduhu pre nego što je smotate za skladištenje. Ulaganje u tatago prostirke za vježbe znači da brinete o zemlji tako što ne dozvoljavate bacanje još jedne jeftine prostirke na deponiju nakon samo kratkog vremena.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru