• Obnovljeno
MEISTERFAKTUR drain snake [49 FT] - sa priključkom za bušilicu-idealna vodovodna zmija za deblokiranje sudopera i odvoda - odvodni puž za pravi DYIs! )

MEISTERFAKTUR drain snake [49 FT] - sa priključkom za bušilicu-idealna vodovodna zmija za deblokiranje sudopera i odvoda - odvodni

KM 31.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Sa video uputstvima. Deblokirajte bez hemikalija. Očistite cijevi za manje od 10 minuta. Jedan par rukavica uključen. Naša politika kompanije. ???? ????? ???????????? - Nema potrebe da budete vodoinstalater-naše sredstvo za uklanjanje začepljenja zmijskog odvoda može koristiti bilo ko. Jednostavan za korištenje i detaljno objašnjen u našem video tutorialu Pored Slika proizvoda!. ???? ????? ?????????? - Nema više ručnog okretanja. Zahvaljujući nastavku za bušilicu na zmijskom odvodu, možete brzo i iznad svega efikasno očistiti svoj odvod - super jednostavan i 100% siguran!. ????? ????? ?? ????? ?? ??? Unajmiti skupog vodoinstalatera? - Sa našom zmijom za sudoper dugom preko 49 stopa sa nastavkom za bušilicu, sada možete deblokirati čak i najdublji blokirani sudoper za manje od 10 minuta!. ???-???????? ????????? - Nema opasnijih i ekološki štetnih hemikalija! Napravljen od recikliranog ABS materijala, naše sredstvo za uklanjanje začepljenja odvoda zmija idealno je kao deblokator sudopera i plughole!. ????????????? ??????? - Želimo da vašu odluku učinimo što jednostavnijom : ako niste zadovoljni sa našom zmijom vodoinstalatera, dobićete svoj novac nazad-do 1 godine nakon kupovine!.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru