• Obnovljeno
Shandali Gosweat Neklizajući vrući joga ručnik sa super apsorpcijskim mekim antilonskim mikrofinimrom u mnogim bojama, za bikram pilates i joga prostirke.

Shandali Gosweat Neklizajući vrući joga ručnik sa super apsorpcijskim mekim antilonskim mikrofinimrom u mnogim bojama, za bikram pilates

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Operite hladno s bojama kako biste spriječili krvarenje boje. Donesite vlastiti čisti ručnik za jogu, mjesto na vrhu studijske mat i uklonite brige o čijem znojnu i klicama na koji ćete vježbati. Lagan je, lagan, lično i lijepo se uklapa u vašu torbu. Sa klizavim fondacijom bez znoja imat ćete više samopouzdanja i stabilnosti. Potrebno je dosljedan temelj koji vjerujete za najproduktivniji razvoj u jogi. Savršeni vaši položaji : Korištenje joga ručnika pomaže u stvaranju čvrstog, stabilnog i znojenja fondacije za vježbanje. Nema potrebe da povređujete ramenu noseći svoju tešku jogu prostirku od kuće; Samo uzmi svoj ručnik sa šandali jogom. Sa klizavim fondacijom bez znoja imat ćete više samopouzdanja i stabilnosti. Sklonite se i snažno : joga poboljšava vaš mišićni ton i fitnes kada redovno vježbate. Nema potrebe da povređujete ramenu noseći svoju tešku jogu prostirku od kuće; Samo uzmi svoj ručnik sa šandali jogom. Zadržite higijenu i zdravu : Povećajte svoje samopouzdanje kada koristite ulazne prostirke Studio postavljajući higijenski sloj između vas i prostirke. Bez rizika od klizanja na znoju, možete brzo biti usredotočeni i unapređivati ​​u svojoj praksi asana.Jednostavna njega tkanine - jednostavno bacite u veš mašinu. Za vaše zdravlje i sigurnost, ne koristimo hemijsku farpu. Za vaše zdravlje i sigurnost, ne koristimo hemijsku farpu. Zadržite higijenu i zdravu : Povećajte svoje samopouzdanje kada koristite ulazne prostirke Studio postavljajući higijenski sloj između vas i prostirke. Poboljšanjem vaše joge prakse i samopouzdanja, uskoro ćete primijetiti označena poboljšanja vašeg zdravlja i fizičkog blagostanja. Lagan je, lagan, lično i lijepo se uklapa u vašu torbu. Sklonite se i snažno : joga poboljšava vaš mišićni ton i fitnes kada redovno vježbate. Ako imate prostirku, koristite šandali ručnik za jogu da biste svoj joga dali plišani baršunasti osjećaj koji se ne samo da se ne samo odlično, već upija klizave znoje i čini vašu skupu prostirku duže!. Na ovaj način će vam Joga peškir Gosweat Shandali pomoći pomoći da postignete teže položaje i naprednije tehnike. Savršeni vaši položaji : Korištenje joga ručnika pomaže u stvaranju čvrstog, stabilnog i znojenja fondacije za vježbanje. Koristite sa ili bez joge prostirke - kreće se do plaže ili udaljenog odmora? Nema potrebe da spakujete svoju neupadljivu jogu prostirku. Koristite sa ili bez joge prostirke - kreće se do plaže ili udaljenog odmora? Nema potrebe da spakujete svoju neupadljivu jogu prostirku. Znamo da je teško digitalno odabrati ručnik, pa želimo da isprobate naše i zadržite samo ako to apsolutno volite!. 100% garancija proizvođača : Ako niste apsolutno zadovoljni našom joga ručnikom, vaša kupovina uključuje 100% povratnu garanciju novca. Sve što trebate je ručnik s šandalim joga, a svaka lokacija postaje joga studio.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru