• Obnovljeno
100a / 800A / 1500A Crocodile CLAMP CREAM CAR CAR Car Priključci za punjač za punjenje napajanja Aligator za baterije Stezaljke za zavarivanje Stezaljka za zavarivanje CLAMP-M (500-800A)

100a / 800A / 1500A Crocodile CLAMP CREAM CAR CAR Car Priključci za punjač za punjenje napajanja Aligator za baterije Stezaljke za

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Ulaz : 12 V i 38 V; Podrška do : 500amp-80000 Amp struje. Klip za skakač izrađen je od čistog bakra s dobrim provodljivošću, sa izoliranom ručkom koja je jednostavna za upotrebu. Ovo je idealno za aplikacije koje rade na punjačima za baterije (solarni paneli, električne ograde itd.) Ili automobilskim baterijama (kampiranje, čamci, električne ograde itd.) (Pogodno za većinu prenosivača za prenosnika automobila). Snažni konektori sa aligatorskim kopčom široko se koriste u raznim elektrotehnikom, električnim aparatom za zavarivanje, testere za napon i pogodne su za sve baterije za automobile i kamiona. Pakovanje od 2 odgovara 500-800 A moćan priključak za punjač za punjač baterije (1 crvena + 1 crna). Ulaz : 12 V i 38 V; Podrška do : 500amp-80000 Amp struje. Klip za skakač izrađen je od čistog bakra s dobrim provodljivošću, sa izoliranom ručkom koja je jednostavna za upotrebu. Ovo je idealno za aplikacije koje rade na punjačima za baterije (solarni paneli, električne ograde itd.) Ili automobilskim baterijama (kampiranje, čamci, električne ograde itd.) (Pogodno za većinu prenosivača za prenosnika automobila). Snažni konektori sa aligatorskim kopčom široko se koriste u raznim elektrotehnikom, električnim aparatom za zavarivanje, testere za napon i pogodne su za sve baterije za automobile i kamiona. Pakovanje od 2 odgovara 500-800 A moćan priključak za punjač za punjač baterije (1 crvena + 1 crna). Za 500 A-800 A Crocodile Crocodile Crocodile CLAMP-ovi za punjač za punjač za baterije Alligator baterije kopče Stezanje kablova za zavarivanje Stezaljka za zavarivanje : Materijal : Crvena, Blacper Feature : 1. Best kontakt između bakrenih zuba.2. Sa izoliranom ručkom, Pogodno za upotrebu i rukovanje.3. Postoje li portovi ožičenja i prešanje utora na ručici, koji je prikladan i brz.4. Konektor za stezanje aligatora je čvrsto fiksiran.5. Automobilska skakačica uvrstana : 2 x kopče sa aligatorom (1 crvena + 1 crna) Kontaktirajte USIF Imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, javite nam se i odgovorit ćemo u roku od 24 sata. Želimo da naši kupci našim kupcima budemo u roku od 100 sati.

Karakteristike prijedloga

Material:
all copper
Color:
red, black
feature:
1.The best contact between copper teeth.:
2.With insulated handle, convenient to use and handle.:
3.There are wiring ports and crimping grooves on the handle,which is convenient and quick.:
4.The alligator clamp connector is firmly fixed.:
5.It is widely used in various electricians and voltage testers. Automotive jumper cables:
Package Included:
2 x alligator clips (1 red + 1 black):
contact us:
If you have any questions about our products, please let us know and we will reply within 24 hours.:
We want to make our customers 100% satisfied.:

Kupci po svom izboru