• Obnovljeno
EZ KUT SLIK-IT SVE NAMJENA Alat za čišćenje i sredstvo za čišćenje hrđe za mazivo-pneumatsko sredstvo za čišćenje pneumatskih alata, mazivo za vazdušni alat, lanac bicikla, mazivo za rubere - ne-aerosol ne naftu. Lube i čistač pištolja. Odor Besplatno.

EZ KUT SLIK-IT SVE NAMJENA Alat za čišćenje i sredstvo za čišćenje hrđe za mazivo-pneumatsko sredstvo za čišćenje pneumatskih alata,

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

To ga čini savršenim mazivom za vazdušni alat. Spremite svoje alate i svoj novac : EZ KUT Slika-IT Sve svrhe mazivo i čistač za alate najteže je spremnost protiv hrđe koje su vam potrebne. Napravljeno za sve koji se brinu o svojim alatima i želi da im opremna zaštićena. Izvrsno za čišćenje i podmazivanje pušaka ili mazivo strelica za lako uklanjanje strelica. Siguran za vaše alate, kućne ljubimce i planetu : EZ Kut Slika-IT Ciljevstvo alata i sredstvo za čišćenje alata izrađen je bez otrovnih aerosola i drugih korozivnih materijala koji vas vole, vaše voljene osobe, kućne ljubimce i okoliš. I virtualno mirisa. Mazivo i čistač EZ Kut Slika-IT-a vam donosi najbolje mazivo za vaše alate i opremu. To ga čini savršenim mazivom za vazdušni alat. Najveći svjetski najsigurniji, najteži mazivo i čistač na planeti. Pouzdana maziva za podmazivanje alata : Projektirana za zaštitu i performanse, teška maziva EZ Kut Slik-IT-a sve namene i čistač veruju profesionalcima. Pouzdana maziva za podmazivanje alata : Projektirana za zaštitu i performanse, teška maziva EZ Kut Slik-IT-a sve namene i čistač veruju profesionalcima.Koristite ga na zračnim alatima, vrtnim rumenicima, lancima bicikla i puška : ili praktički sve što se treba pomaknuti! Mazivo i čistač EZ Kut Slika i čistač je savršen zaštitnik protiv hrđe za vaše EZ Kut alate. Naučno formulisan za mazivo : EZ KUT Slika-IT all namenski alat za napajanje i čistač je hrđa da prodire za mazivo sprej. Formulirano je i da se vaše mašine i opreme zadrže godinama!.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru