• Obnovljeno
5% minoksidil ulje za rast kose-Biotin Serum & Tretman ponovnog rasta kose Prevent Hair Loss prirodni jači deblji duže dlake-Stop stanjivanje za muškarce & amp; žene 1fl oz.

5% minoksidil ulje za rast kose-Biotin Serum & Tretman ponovnog rasta kose Prevent Hair Loss prirodni jači deblji duže dlake-Stop

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Promoviše zdrav rast kose-ulje za rast kose posebno dizajnirano da pomogne revitalizaciji, jačanju, zaštiti i stimulaciji folikula dlake. Naš proizvod pomaže brzom rastu kose, promoviše jaču, gušću, dužu i zdraviju kosu. Sprečite gubitak kose i vratite PRORIJEĐENU kosu-tretmani za gubitak kose su dobri za ljude koji imaju lomljivu slabu kosu ili ćelavost, itd. Naš serum za rast kose može smanjiti oštećenje kose revitalizacijom kose sa vlasišta i popravkom cijepanja kose, pomoći u poboljšanju teksture kose. Lako se apsorbira u kosu i vlasište jer su svi čisti, prirodni sastojci. BIOTION & 5% minoksidil FORMULA-Advanced 5% minoksidil je #1 dermatolog preporučenih aktivnih sastojaka za gubitak kose, klinički dokazano i efikasno za rast kose. Sa ekstraktom ginsenga, dokazano je da serum za ponovni rast kose bogat vitaminima stimuliše rast kose u njenom korenu, a poboljšava teksturu, punoću i snagu kose i za žene i za muškarce. Sigurni premium sastojci i nježni-sve formule dolaze iz studije Američke laboratorije, pogodne za Amerikance. Bez okrutnosti, bez alkohola, bez sulfata i parabena. Ulje za kosu djeluje i kod muškaraca i kod žena za rast kose. Jednostavan za upotrebu – Nanesite 2-3 kapi na osušenu kosu nakon pranja duž vlasišta, masirajte područje gubitka kose nekoliko minuta za bolji rezultat. Naš proizvod za zgušnjavanje je za 7 dana isporuke. Nastavak upotrebe neophodan je za poboljšanje i održavanje ponovnog rasta vaše kose. Vrijeme je za akciju!.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru