• Obnovljeno
Fastpeace bake pokloni od unučadi, rođendanski poklon, poklon majke za gramdmu, baku, najbolji poklon za vašu baku, ganju, nana - 20 oz.

Fastpeace bake pokloni od unučadi, rođendanski poklon, poklon majke za gramdmu, baku, najbolji poklon za vašu baku, ganju, nana -

KM 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Ako poželite da vaša hladna pića duže stavite svoj prevoz u frižider. Odlikuje se uklonjivim dijelovima koji olakšavaju čišćenje i budući da je izrađen od nehrđajućeg čelika, neće zadržati boju ili miris nakon upotrebe. Jednostavan za upotrebu i čišćenje : Sa svojim korisničkim dizajnom i jednostavnim za čišćenje, ovaj prevoz se može staviti u torbu bez prolijevanja ili kaplje.Pranje ruku se vrlo preporučuje da bi se prebacivao duže ostati. Naš je cilj da ste uvijek zadovoljni onim što ste kupili od nas. Prijenosni i zgodni : Ovaj je Tumbler kompaktan, lagan i jednostavan za držanje, čineći ga jednostavnim za vašu baku da se nosi okolo. Ako nemate pojma da izrazite svoju naklonost svojoj baki, da vam pomognemo u značajnim darovima bake. To je čvrsta, izdržljiva i izolirana čaša koja se može koristiti i za unutarnju i vanjsku piju.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru