• Obnovljeno
Snaga za držanje za ruke, vježbač za prst trener za snagu za držanje Silikonski učvršćivač za prst za vježbu za podlakticu za penjanje po stijenama )

Snaga za držanje za ruke, vježbač za prst trener za snagu za držanje Silikonski učvršćivač za prst za vježbu za podlakticu za penjanje

KM 5.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opseg primjene : stisak snage ruke savršen je za penjanje po stijenama, sviranje gitare ili druge aktivnosti. Dijelovi za vježbe : trenerka za snagu hvata može ojačati prste, ruke, zapešća i podlaktice. Prijateljski silikon : učvršćivač za rukohvat je napravljen od silikonskog materijala, Ekološki prihvatljiv, ima dobru elastičnost i mekoću, otpornost na visoke temperature. Trening snage : devie za snagu hvata dolazi u različitim kilogramima kako bi zadovoljio potrebe za snagom različitih ljudi. Fleksibilnost vježbe : rukohvat podržava razne aktivnosti, uključujući stiskanje, stezanje i produžavanje, za poboljšanje fleksibilnosti prstiju i šaka. Spec : vrsta artikla : uređaj za snagu hvata Primjena : savršeno za penjanje po stijenama, sviranje gitare ili druge aktivnosti materijal : siliconpacking lista : 1 x uređaj za snagu prianjanja.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru