• Obnovljeno
Sigurnosna mreža za zaštitu od pada djece zidna dekorativna mreža za vješanje, ograda za balkonske ograde za djecu za unutrašnju i vanjsku upotrebu, Prilagođena veličina AFGZQ )

Sigurnosna mreža za zaštitu od pada djece zidna dekorativna mreža za vješanje, ograda za balkonske ograde za djecu za unutrašnju i

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Veličina mreže : 10 cm, Prečnik užeta : 6 mm/8 mm; ručno izrađena tkana, visokokvalitetna čvrsta tkana mreža za užad .Mreže za zaštitu djece imamo bilo koju drugu veličinu (prečnik užeta, širina mreže) mrežu za užad, podržavamo prilagođavanje. Profesionalna mreža : sigurnosna mreža od najlonskog užeta je ručno izrađena tkana, visokokvalitetno čvrsto tkano uže, profesionalno vezivanje, svaki pramen je jak. Mrežasto uže i mreža su ujednačeni, a bočni konopac je ojačan, što može imati bolji zaštitni efekat. Učinite uže izdržljivijim, imajte jaku otpornost na udarce. Multifunkcionalna najlonska mreža za užad-pogodna za razne scene, vrata i prozore, hodnike, stepenice, balkone, ograde, krevetiće, kaveze za kućne ljubimce, vrtiće, zabavne parkove, javne objekte, baštenske ograde, vanjske zidove, mreže za zaštitu bilja. Sigurnost pogodna : sigurnosna mreža za stepenice koja se postavlja na vaš balkon ili stepenice.Provucite kravate kroz za to predviđene rupe na mreži i omotajte ih oko rukohvata ili kroz jake mrežaste rupe i direktno oko ograda za stepenice. Molimo vas da ne krojite sigurnosnu mrežu. D Durable : čvorova i čvrsto, ujednačena sila, jaka vučna sila, anti-aging i zaštita od sunca, neklizajuće, izdržljiv i habanje otporan, meka i lagana, lako za čuvanje, i može se preklopiti kada se ne koristi.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru