• Obnovljeno
ZOLAPI 2 kom okrugla zidna ogledala, Vintage seoska kuća ogledalo za zidni dekor, Barn drvena boja ukrasno Akcentno ogledalo za foaje, kupatilo, spavaća soba.

ZOLAPI 2 kom okrugla zidna ogledala, Vintage seoska kuća ogledalo za zidni dekor, Barn drvena boja ukrasno Akcentno ogledalo za foaje,

KM 17.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Zidna dekoracija : dizajn ovog ogledala od drvenog okvira ima najpopularnije rustikalne elemente na present.It sastoji se od okvira posebnog oblika, rezbarenog cvijeća, ogledala i zadnje ploče. Rustikalan je i lijep i svakom zidu daje divan rustikalni izgled. Jedinstveni oblik : Ovo je okruglo al ukrasno ogledalo.Njegova veličina je12 "x12". može zadovoljiti jedinstvenu i novu potražnju za dekoracijom zidova.Ovo ogledalo takođe može imati boemski stil, posebno sa zelenim biljkama. Lako za vješanje : ogledalo seoske kuće je zidni znakovi Kućni dekor, može visiti vodoravno ili okomito, a također i metalni nosači za montažu i viseći hardver included.It bilo je savršeno i veoma glamurozno. Kvalitet izrade i pakovanje : ovo su setovi ogledala,2 kom ogledala su upakovana u kutiju.Pakovanje je veoma bezbedno, slobodno kupite. Garancija zadovoljstva : Ponosimo se 100% garancijom zadovoljstva kupaca. Sigurni smo u naše proizvode i stojimo iza njih 100% . Samo nam se obratite sa bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama i rado ćemo vam pomoći u roku od 24 sata!. Boja : drvo štale o našim proizvodima ovo je ogledalo na Okruglom zidu.Njegova veličina je12"x12".Ovo su setovi ogledala, 2 kom ogledala su upakovana u kutiju.Lako vise. Garancija zadovoljstva Ponosimo se 100% garancijom zadovoljstva kupaca. Sigurni smo u naše proizvode i stojimo iza njih 100% . Samo nam se obratite sa bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama i rado ćemo vam pomoći u roku od 24 sata!.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru