• Obnovljeno
ZOLAPI 3 kom nezavisni slova BAR.Glam Kristalna Dijamantska Slova.Srebro ogledalo staklo dekoracija Doma za zid, kuhinju, dnevni boravak, kamin, policu za knjige i sto.

ZOLAPI 3 kom nezavisni slova BAR.Glam Kristalna Dijamantska Slova.Srebro ogledalo staklo dekoracija Doma za zid, kuhinju, dnevni boravak,

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Nezavisno : ovaj set traka sastoji se od četiri nezavisna slova. Svako slovo je veoma debelo i teško. Ovo je skup visokokvalitetnih znakova ukrasa slova. Sjajni kristalni dijamanti pričvršćeni su za drvo,svako srebrno ogledalo sa zakošenim rubom pokriva dijamant upravo u pravu. Izuzetno je svjetlucavo. Lako za kačenje : ova zidna ogledala se mogu okačiti na zid, raspored se može prikazati vertikalno ili horizontalno.Samostalno stajanje je još jedan način njegovog ukrasa.Svako slovo može da stoji čvrsto.Slatke su, možete ih postaviti kako god želite. Veličina : debljina i visina četiri slova su iste. Dužina " B "je 5,5 inča, a"a "je 6,4 inča, A"R" je 6 inča i . Specifična veličina može se odnositi na sliku, u naturi će prevladati. Svestrano : 3 slova za set upakovan u kutiju.Ovaj proizvod služi kao ukrasni komad i svestran je tako da ga možete postaviti na plašt, sto, zid ili čak pod.Ako volite bling,sigurno ćete ga kupiti. Garancija zadovoljstva : Ponosimo se 100% garancijom zadovoljstva kupaca. Sigurni smo u naše proizvode i stojimo iza njih 100% . Samo nam se obratite sa bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama i rado ćemo vam pomoći u roku od 24 sata !. srebro o našim proizvodima ovo je kombinacija slova za uređenje doma. BAR se sastoji od 3 nezavisna slova. Može se okačiti na zid ili ukrasiti stajanjem,sadrži viseći hardver i vijke. 3 slova za set upakovan u kutiji. Garancija zadovoljstva Ponosimo se 100% garancijom zadovoljstva kupaca. Sigurni smo u naše proizvode i stojimo iza njih 100% . Samo nam se obratite sa bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama i rado ćemo vam pomoći u roku od 24 sata! Budući da su proizvodi krhki, stalno ćemo nadograđivati ambalažu kako bismo osigurali da se svaki proizvod savršeno isporuči svakom klijentu. Ako su proizvodi oštećeni tokom transporta, molimo vas da nas odmah kontaktirate kako bismo ih riješili.

Karakteristike prijedloga

Kupci po svom izboru